Genezende kunst - De kracht van kleur en vorm

 

 

 

 

 

 

Schilderen en werken met kleuren en vormen is een geweldige ervaring. Kleuren hebben een positieve invloed op onze geestelijke en lichamelijk gezondheid.

Dit creatief bezig zijn, het is een onderdeel van mijn helingsproces geweest en heeft mij geleerd om weer in contact met mezelf te komen. Ik kon uiting geven aan mijn boosheid, mijn verdriet en aan de pijn die ik voelde.

Daardoor heb ik geleerd om vanuit mijn hart in het hier en nu te leven, te werken en te genieten. Ik hoefde geen slachtoffer meer te zijn.

Door deze vorm van therapie heb ik geleerd om op een andere manier naar alles te kijken. Ik heb geleerd om weer als een kind te kijken en om mijn kinderlijke fantasie te gebruiken en om vanuit mijn intuïtie te werken en te leven. Ik heb geleerd dat ik uniek ben en dat iedereen op zijn of haar eigen manier uniek is.

Verwondering, dankbaarheid, stilte, het vergeten van ruimte en tijd, blijdschap en warmte. Dat is schilderen voor mij. Een therapie om te overleven.

Zie mijn schilderijen als een soort van dagboek van mijn leven. Ze zijn ontstaan als een deel van het grote geheel.

Wilt u op de hoogte blijven van mijn werk en exposities schrijf u dan in op mijn nieuwsbrief op http://www.tinekekleij.nl/nieuwsbrief.html#.Vgje5svouM8.

Hebt u belangstelling voor (een van) mijn creaties. Reacties worden zeer gewaardeerd. Dus vul uw naam e.d. in op (http://www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html#.VgjdFsvouM8).

Bent u geïnteresseerd in het KOPEN of HUREN van (een van) mijn creaties ga dan naar http://www.tinekekleij.nl/index/146297492_ONLINE+WINKEL.html#.VgjgzsvouM8 en bekijk op deze pagina wat uw mogelijkheden zijn.

Ik zie of hoor graag iets van u terug.

 

 

 

 

⇑terug naar boven⇑

Tineke Kleij-van den Boomen, h/o JustBooArt, Kalmoes 14, 5491 KJ Sint Oedenrode

T: +31 (0)413 – 474 317, M: +31 (0)6 - 493 734 86, e-mail: contact, website: www.tinekekleij.nl en www.tinekekleij.com / Ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17.24.67.99.