Vertrouwen – Faith – ISBN-nummer 978-94-6491-425-2 - Tineke Kleij-van den Boomen

Binnenkort te koop de nieuwe uitgave (2e druk) van "Vertrouwen - Faith", ISBN-nummer 978-94-6491-425-2. Zoals eerder vermeld wil ik dit boek in eigen beheer gaan uitgeven. Ik ben er heel erg blij mee. Nu al ook al moet het nog verder afgewerkt en gedrukt worden. Dit boek gaat er heel anders uitzien dan de 1e druk. Het wordt nu gedrukt met een harde kaft zoals ik dat graag ook de 1e keer had willen uitgeven.


Een boek onder andere over mijn proces van kanker inclusief een paar korte verhalen en natuurlijk aangevuld met een aantal van mijn schilderijen. Dit alles heb ik opnieuw in een nieuw jasje mogen steken.

Ik vertel hoe wonderbaarlijk en prachtig het leven is als je besluit om je gevoel te gaan volgen. Niet met je hoofd. Niet denken. Gewoon je gevoel volgen in de dingen die je aangereikt krijgt. En met alles – of het nu een ziekte betreft of je werk of wat dan ook – doen wat je wilt gaan doen. Het is tenslotte jouw leven, jouw weg om te bewandelen. Op een andere manier omgaan met kanker, dat was mijn weg welke ik door middel van dit boek nogmaals graag met jullie wil delen.

Vormgeving omslag en binnenwerk: Tineke Kleij-van den Boomen
Fotografie: Tineke Kleij-van den Boomen
Faith – Engelse vertaling: Mia van Boxtel
Uitgeverij en drukwerk: BoekenGilde B.V.

 

Wilt u op de hoogte blijven van Tineke’s werk en exposities schrijf u dan in op haar nieuwsbrief op http://www.tinekekleij.nl/nieuwsbrief.html#.Vgje5svouM8.

Hebt u belangstelling voor (een van) Tineke’s creaties. Reacties worden zeer gewaardeerd. Dus vul je naam e.d. in op (http://www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html#.VgjdFsvouM8).

Bent u geïnteresseerd in het KOPEN of HUREN van (een van) Tineke’s creaties ga dan naar http://www.tinekekleij.nl/index/146297492_ONLINE+WINKEL.html#.VgjgzsvouM8 en bekijk op deze pagina wat uw mogelijkheden zijn.

Tineke ziet of hoort graag iets van u terug.

 

 

⇑terug naar boven⇑

Tineke Kleij-van den Boomen, h/o JustBooArt, Kalmoes 14, 5491 KJ Sint Oedenrode >

T: +31 (0)413 – 474 317, M: +31 (0)6 - 493 734 86, e-mail: contact, website: www.tinekekleij.nl en www.tinekekleij.com / Ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17.24.67.99.